Top 3 disco outfits voor een geweldig discofeest

Disco is hot! Nog altijd worden geweldige feesten gegeven waar de liefhebbers terug reizen naar de jaren ’70 met grote pruiken en glitterkleding. Wie naar zo een party gaat om lekker los te gaan wil er natuurlijk wel zo goed mogelijk uit zien. Maar wat trek je dan aan om geen flater te slaan? We geven een top 5 van fantastische outfits die het altijd goed doen op een discoclassics feest.

Disco popart jurk

Voor de dames is het net even belangrijker vaak om goed gezien te worden. Hier moet de disco outfit perfect op maat zijn en goed opvallen. En dat doen de vrouwen in een disco pop art jurk zeker. Popart is de kunststroom die we vooral terugzien in de werken van Andy Warhol bijvoorbeeld. Denk aan felle kleuren, cartoons en striphalen en je hebt meteen een beeld hoe deze jurken shinen.

Super trooper Abba kostuum

Wie was er in de jaren ’70 geen fan van Abba? En dat deze Zweedse band ondanks dat ze al lang gestopt zijn nog steeds leeft is wel te zien aan het aantal noteringen in de top 2000 op radio 2. Ieder jaar zijn meerdere platen van Abba te horen in deze lijst aan het einde van het jaar. Dus waarom niet de show stelen in een disco outfit hier aan gerelateerd? Mama mia, here we go again!

Jaren ’80 fout trainingspak

Ook de heren willen er tof uitzien op een disco avond. Wat de denken van een zeer fout trainingspak zoals men ze droeg in de jaren ’80? Je kent ze vast nog wel uit de immens populaire serie en films van de mannen uit Maaskantje. Combineer het trainingspak met een paar supergrote sneakers en de outfit is compleet. Om het helemaal af te maken zou een grote ghettoblaster op de schouder ook zeker niet misstaan. Wordt misschien wel onhandig om er de hele avond mee rond te lopen helaas.

Bron: http://www.discokleding.com/

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *