Maak jouw festival compleet met een spacebril

Als je naar een festival of naar een ander feestje gaat, dan zie je daar veel mensen met een zonnebril rondlopen. Deze bril dragen mensen niet alleen om hun ogen tegen het felle zonlicht te beschermen, maar ook omdat het er hip en stoer uitziet. Ook andere brillen zijn populair. Eén van deze brillen is de spacebril. Deze bril ziet er niet alleen cool uit, het kijken door de bril is ook erg bijzonder.

Spacebrillen
In Amerika worden spacebrillen ontworpen en geproduceerd. Deze spacebrillen van GloFX zijn ook in Nederland te koop bij HappyGlasses.nl. Ze worden met name gedragen op festivals en feestjes. Dat is niet zo gek, want hier is het extra leuk om door een dergelijke bril te kijken.  Dat komt doordat spacebrillen voorzien zijn van een diffraction-effect. Dit effect zit in de brilglazen verwerkt.  Bij lichtinval komen er spectaculaire kleur-effecten tevoorschijn in de glazen van de bril. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende soorten effecten. Ze verschillen in intensiviteit en in de soort bewegingen dat je te zien krijgt. Zo kun je in een kleurrijke spiraal gezogen worden of er flitsen kleurrijke streepjes of andere figuren in het rond.

Verschillende soorten spacebrillen
Spacebrillen verschillen naast de verschillende soorten diffraction-effecten die ze geven ook in monturen en soorten glazen. De monturen heb je in zeer veel varianten. Je kunt kiezen voor een standaard bril met een zwarte kleur en normale vorm. Er zijn ook brillen te koop in meer opvallende kleuren: felle kleuren, neon kleuren, goud, zilver of allerlei kleuren. Het is ook mogelijk te kiezen voor een lichtgevend montuur. Je hebt spacebrillen met glazen in een ronde retro vorm, in de vorm van een hartje of een andere aparte vorm. Sommige brillen, de flip over brillen,  zijn voorzien van een extra glas, dat zorgt voor dubbel zoveel diffraction-effect.

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *