Waarom kiezen voor een houten horloge?

Houten producten bestaan al geruime tijd. Denk aan horloges, zonnebrillen en telefoonhoesjes. En het lijkt er op dat modebewust Nederland het zo langzamerhand ook begint te snappen. Hout is hot! Maar waarom zou je nu bijvoorbeeld kiezen voor een houten horloge terwijl je al een mooi klokje om je pols hebt hangen? Een aantal voordelen van hout voor je op een rij.

Hout is trendy

Zoals gezegd zijn producten van hout enorm trendy geworden. Je hoeft de bladen maar open te slaan of je ziet wel een of andere bekendheid met zo een gaaf houten horloge op de foto staan. En het blijft niet alleen bij horloges. Vele celebs worden gespot met een houten zonnebril om toch nog redelijk anoniem te blijven. En nog niet iedereen heeft deze trend opgepakt, dus je kan nu zeker nog de show stelen met jouw eigen houten producten.

Kwaliteit

Leuk als een product trendy is, maar het moet wel even mee kunnen gaan. Met hout zit je goed. Het is een stevig materiaal wat zijn waarde behoudt. Klein nadeel is dat je er beter niet mee kunt gaan zwemmen, maar dat doet toch bijna niemand met zijn dure horloge. Wel is het spatwaterdicht dus een regenbuitje mag geen problemen opleveren. Aan de binnenkant is verder niets mis, want deze klokjes worden standaard geleverd met een kwalitatief Seiko uurwerk.

Pasvorm en prijs

De horloges zijn er voor zowel vrouwen en mannen. En of je een dikke of dunne pols hebt, ze zullen altijd prima passen. De band is namelijk uitstekend aan jouw omtrek aan te passen. Weer een voordeel van hout is dat dit materiaal lekker licht is. Zo heb je bijna niet eens door dat je een horloge draagt. Ten slotte hoef je van de prijs niet te schrikken. Deze ligt een stuk lager dan dat je gewend bent van de gewone horloges. Dit maakt dit product ideaal om als cadeau te geven.

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *