Friese tradities verpakt in design meubels

In de showroom van Kok wooncenter in Hoogland (Amersfoort) vindt je meubels uit de Pilat en Pilat famylje collection. De houten meubels hebben een robuust karakter en zijn eerlijk en eigen. Zoals de naam verraadt is het een Fries merk, het zal evenmin verbazen dat het een familiebedrijf is. Het bedrijf werd begin 2001 opgericht door enkele leden van de familie Pilat.

Ambacht gaat voor commercie
De Friese oprichters hebben altijd de kwaliteit van de producten de voorrang gegeven. De meubels worden allen met de hand gemaakt, veelal van massief hout. Het gaat hierbij dus niet om massaproductie, maar om de schoonheid van het ambacht. De meubels worden zorgvuldig afgewerkt en gaan pas de showroom in wanneer ze perfect zijn. De meubels ogen vrij sober en degelijk, maar zijn daardoor ook puur en tijdloos. Het feit dat er louter natuurlijke producten worden gebruikt bij de productie van de meubels helpt hieraan mee. Ook zijn de tafels en banken in ieder interieur in te passen, ze geven iedere kamer een rustige en plezierige sfeer.

Kom het zelf ervaren
In onze showroom kun je zelf deze rustieke sfeer komen ervaren. Je zult zien dat de meubels die van verschillende soorten hout zijn gemaakt passen bij het authentieke Friese karakter.

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *